Αναζήτηση
logo
4ο RALLY SRINT ΟΡΘΡΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ RALLY SPRINT ΟΘΡΥΣ 2011

 

Το 4ο «Rally Sprint  Όθρυς» είναι γεγονός για την πόλη του Αλμυρού. Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου με την υποστήριξη του Δήμου Αλμυρού διοργανώνει στις 9 & 10 Απριλίου 2011 αγώνες ράλλυ σε ασφάλτινη διαδρομή μήκους 15,1 χλμ στο πανέμορφο βουνό της Όθρυς, όπου αναμένεται να κατακλυστεί από πλήθος επισκεπτών και φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης και με σκοπό την άρτια διεξαγωγή των αγώνων ο Δήμος Αλμυρού θα προσφέρει την αμέριστη υποστήριξή του σε όλους τους συμμετέχοντες, έχοντας και  τη βοήθεια των κατοίκων της περιοχής από όπου θα διέλθουν τα αυτοκίνητα, οι οποίοι έχουν φροντίσει, ώστε να μην υπάρξει παρακώλυση του οδικού δικτύου.
Επίσης, η διαφημιστική καμπάνια της συγκεκριμένης διοργάνωσης περιλαμβάνει, τη διακίνηση έντυπου υλικού αλλά και  την ανάρτηση διαφημιστικού πανό σε κομβικά σημεία της πόλης του Αλμυρού.
Η εκδήλωση αυτή έχει ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής αλλά αποτελεί και μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους τους επισκέπτες, να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της Όθρυος, παρακολουθώντας μια τέτοια θεαματική ειδική διαδρομή.
Ο ενθουσιασμός όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι έκδηλος και όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για έναν απολαυστικό και πάνω απ’ όλα ασφαλή αγώνα για αγωνιζόμενους και θεατές. 

ΧΑΡΤΗΣ