Αναζήτηση
logo
Διάκριση της Χορωδίας Δήμου Αλμυρού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΕ Α΄ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου  στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Αλμυρού,  η εκδήλωσης απονομής τιμητικών τίτλων στα μέλη της χορωδίας του Δήμου, από το Δήμαρχο Αλμυρού    κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο για τη μεγάλη διάκρισή της στον πρόσφατο διαγωνισμό που διεξήχθη όπως είναι γνωστό στη σκηνή του «Καρόλου Κουν».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αλμυρού στο σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε την πολύτιμη κοινωνική και πολιτιστική δράση και  την προσφορά των μελών της Μικτής Χορωδίας του Δήμου μας,   που πρόσφατα μας έκανε για μία ακόμη φορά περήφανους με την απόσπαση του 1ου Βραβείου στον 21ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών στην Αθήνα.
Η Μικτή Χορωδία Αλμυρού, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μαριάννας Σαμαρτζή και με την καθοριστικής σημασίας συνοδεία στο πιάνο από την πιανίστρια Φρόσω Γαρδικλή, αποσπώντας  το Α΄ Πανελλήνιο Βραβείο και Χρυσό μετάλλιο στο Διαγωνισμό που έλαβε χώρα στη θεατρική σκηνή  «Kαρόλου Κουν», απέδειξε για μία ακόμη φορά πως μπορεί να προωθήσει και να προβάλει τη μουσική και την παράδοση του τόπου μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην παραγωγή Πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας μας.
Σας ευχαριστούμε, γιατί μας κάνατε περήφανους.
Σας ευχαριστούμε  για την καλλιέργεια και την προώθηση της μουσικής παιδείας στο τόπο μας.
Σας ευχαριστούμε για τη δημιουργία αυτού του σημαντικού πολιτιστικού κυττάρου διάδοσης και αξιοποίησης της ελληνικής μουσικής που δημιουργήσατε στον τόπο μας, αυτής της αναμφισβήτητης παρακαταθήκης για τα παιδιά μας και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι το μουσικό σας έργο και με ακόμη περισσότερες επιτυχίες».
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που είχε την ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό του Αλμυρού.

 

 ΦΩΤΟ 1           ΦΩΤΟ 2