Αναζήτηση
logo
Για πρώτη φορά οι αυθεντικοί Shaolin δίνουν παράσταση στον Αλμυρό Μαγνησίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας!

ΑΦΙΣΑ

Ζήστε μια παράσταση αφιερωμένη στη δύναμη της Θέλησης!

ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00
ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ

Η αυθεντική ομάδα μοναχών Σαολίν γιορτάζει 30 χρόνια και ταξιδεύει από τον ναό των Σαολίν στην Κίνα προς την Ευρώπη για να αφήσει άναυδο το κοινό με τα κατορθώματά του!

Η μοναδική αυτή παράσταση μας οδηγεί στον μυστηριώδη κόσμο των μοναχών Σαολίν και του Ζεν Βουδισμού. Αφηγείται την ιστορία του ναού, δείχνει την εκπαίδευση των μοναχών σε εντυπωσιακές εικόνες, που γυρίστηκαν στο ιερό βουνό Σονγκ. Σαν και στον αρχικό ναό, και ακολουθεί τα βήματα του ιδρυτή του Ζεν, Μποντιντάρμα.

Οι 20 δάσκαλοι και σαμί (μαθητές), με επικεφαλής τον 75χρονο δάσκαλό τους, παρόντες σε ένα δίωρο δείχνουν τις απίστευτες ικανότητές τους, πέρα ​​από τα όρια της φυσικής. Κατακτώντας το qi (Τσι- Η ενέργεια του σώματος) μέσω της αναπνοής και της προπόνησης, σπάνε πέτρινες πλάκες, ξύλινες ράβδους και σιδερένιες ράβδους στο σώμα και το κεφάλι τους, ξαπλώνουν σε λόγχες, ξίφη και σανίδες με καρφιά, στρέφουν τις αιχμές της λόγχης στον λαιμό και άλλα πολλά εντυπωσιακά κατορθώματα που πετυχαίνουν με την ηρεμία και την δύναμη της θέλησης.

Η παράσταση είναι μια προσπάθεια με σεβασμό να εξηγήσει μια παράδοση 1500 ετών απόκρυφης γνώσης σε ανθρώπους εκτός Κίνας.

«Μια παράσταση μαγική και απίστευτη!» DIE WELT

*«Λαμπερό και εντυπωσιακό! Σαν να ζούμε τις αντίστοιχες ταινίες που αγαπήσαμε!» DAILY TELEGRAPH

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 30 Ευρώ
ΠΑΙΔΙΑ (10 ΕΩΣ 15 ΕΤΩΝ): 15 Ευρώ
ΠΑΙΔΙΑ έως 9 ΕΤΩΝ: Ελεύθερη είσοδος

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: στο more.com και τα έντυπα εισιτήρια θα
διατίθενται στο Δημαρχείο από το ταμείο του Δήμου μας, από
Τετάρτη 5 Ιουνίου.