Αναζήτηση
logo
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμυρού για το θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου Μαντζορογεώργου Δημητρίου


Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, σήμερα την 25η του μηνός Απριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00΄ π.μ., συνήλθε σε Έκτακτη Συνεδρίαση δια περιφοράς, με αφορμή το θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου, Αντιδημάρχου και Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης  του Δήμου, Μαντζωρογεώργου Δημητρίου  και εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ ψήφισμα το οποίο έχει ως εξής:

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμυρού

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμυρού, εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του πρώην Δημοτικού Συμβούλου, Αντιδημάρχου και Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου, Δημητρίου Μαντζωρογεώργου.

Ο Δημήτρης Μαντζωρογεώργος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2002 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Αλμυρού επί Δημαρχίας Σπυρίδωνος Ράππου, και διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης.

Ο εκλιπών, υπήρξε άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς στην αυτοδιοίκηση και προσέφερε υπηρεσίες στον τόπο του κατά τη διάρκεια της θητείας του τόσο ως δημοτικός σύμβουλος, όσο και ως Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμυρού αποφασίζει:

Να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ   ΤΑ ΜΕΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΣΕΡΙΔΗΣ          ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΔΑΣ