Αναζήτηση
logo
Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

14/12/11


 

«Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Αλμυρού»

 


Από τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου χαρακτηρίστηκε η χθεσινή εκδήλωση, με την οποία ουσιαστικά ξεκίνησε το 15νθήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Αλμυρού με τον τίτλο «Γιορτή των Αγγέλων».

Από τις πρώτες απογευματινές ώρες, μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου λειτουργεί όπως είναι γνωστό ΔΩΡΕΑΝ Λούνα Πάρκ για όλα τα παιδιά του Δήμου, το Ταχυδρομείο του  Αη- Βασίλη και  ποικίλα δρώμενα που περιλαμβάνουν εκδηλώσεις με νεράιδες και ξωτικά, μουσική, παιχνίδια και εργαστήρια που καλύπτουν όλες τις ηλικίες.

DSC075291 SMALL

Το «σύνθημα» για την έναρξη των εκδηλώσεων δόθηκε από τη Φιλαρμονική του Δήμου, που συνοδεύτηκε καθ΄  όλη τη διάρκεια της περιφοράς ¨της¨ σε Κεντρικούς δρόμους της πόλης από ομάδες Αγγέλων και Αγιο – Βασίληδων καθώς και τη χορωδία του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού, που μοίραζαν γλυκίσματα σε κάθε περαστικό μεταφέροντας ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η πορεία της Μπάντας κατέληξε στην Κεντρική Πλατεία όπου ο Δήμαρχος Ευάγγελος Χατζηκυριάκος άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο υπό τις μελωδίες της παιδικής – νεανικής χορωδίας  αλλά και της Φιλαρμονικής.

Στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Χατζηκυριάκος κατά το σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ο Αλμυρός απόψε, έγινε Χριστουγεννιάτικος.

Ο Δήμος Αλμυρού με την πολύτιμη συμβολή του Συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνενών και Εμπόρων και σε μια προσπάθεια να δώσουμε ένα τόνο χαράς και αισιοδοξίας σε όλους εσάς, τους δημότες μας, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, ενεργοποιήσαμε σήμερα, το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας, ντόπιους Καλλιτέχνες, ανθρώπους του Πολιτισμού, Επαγγελματίες της πόλης μας, καθώς και μικρούς μαθητές, που όλοι μαζί, εθελοντικά προσπάθησαν και θα συνεχίσουν να το πράττουν ακόμη πιο έντονα το επόμενο 15νθήμερο, για να μας μεταφέρουν το μήνυμα αγάπης και γαλήνης των Χριστουγέννων.

DSC07535 small

Η «Γιορτή των Αγγέλων», είναι ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, που προγραμματίστηκαν από ανθρώπους με μεράκι και κέφι,  οι οποίοι  εργάστηκαν εθελοντικά και που βασιζόμενοι μόνο σε χορηγίες και προσφορές του επαγγελματικού κόσμου της περιοχής μας, διαμόρφωσαν   ένα 15νθήμερο δρωμένων, που θα προσπαθήσει να μεταφέρει σε όλους μας, αλλά κυρίως στα παιδιά μας, τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, αρχής γενομένης από σήμερα, με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που εθελοντικά εργαστήκατε και συνεργαστήκατε με κέφι και μεράκι τις τελευταίες ημέρες».

DSC07526 med

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται σήμερα με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ανάβρα,  ενώ οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τις νεράιδες τα ξωτικά και τον Αη- Βασίλη, που θα μοιράσει δώρα και γλυκά σε όλους όσους βρεθούν σήμερα το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία του χωριού.